26 Ocak 2012 Perşembe

Yatak Odası Nevresim ve Yatak Odaları

Yatak odalarını baş tacı değerindeki güzelliklerinden biri perdeleri ve devamında da şıklığı tamamlayacak olan tekstil ürünleri arasında nevresim ve yatak örtüleri yer almaktadır, seçtiğimiz modellerin şık ve gösterişli olmasını tercih ederiz ki yatak odalarımıza girdiğimizde huzur bulmak huzurlu o yatağa keyifle uzanmak huzurla ve rahat bir uyku çekmek isteriz, bende sizler için öyle ürünler seçtim ki baharı ve gülleri yatak odalarınıza getirmek istedim, biraz romantik, biraz seksi, birazda soft ürünlerin yer aldığı nevresim ve yatak örtüleri şıklıkları ile göz doldurmakla beraber dekoratif olarak da yatak odalarına renk ve keyif katacak güzellikte, görenleri de imrendirecek hepsi birer tablo gibi adeta..
Gelin birlikte bu desenlere bir bakalım eminim ki çok seveceksiniz ve bana hak vereceksiniz sizlerde..
Baharın tüm renklerini odanıza taşıyan pembeler, yeşiller ve çiçeklerle bezeli olan yatak örtüsü birazda pastel renkleri içerdiğinden pastel tonlamaları sevenler için tercih edilebilir..
Bordo romantik görünümlü yatak örtüsü ile ortasındaki kocaman çiçeği ve yastıklarında da kullanılan aynı çiçeklerle bezeli oluşu özel geceleriniz için ideal tasarımlardan biri bence..
Kırmızı tamda sevgililer günü yaklaşırken gülleri bezeli bu yatak örtüsünü sevdiklerinize hediye etmek için ideal ve çok şıkk bir örnek olarak göz dolduruyor..
Pembe ve uçuk pembe tonları ile tüm nevresimi kaplayan güller de sevdiklerinize sevgilinize hediye edebilecek yada özel günlerde kullanılabilecek çok şık tasarımlardan iki örnek.
Mor saten üzerine rengarenk güllerle bezeli şık dekoratif yatak örtüsü takımı ise oldukça şık ve modern yapısı ile gözlerden kaçmıyor.
pastel tonlarla çiçekli nevresim takımı modeli
romantik şık çiçek desenli bordo yatak örtüsü
sevgililer günü güllü tasarım yatak örtüsü
kahverengi kırmızı güllü nevresim takımı
mürdüm ve mavili mor güllü şık yatak örtüsü modeli
lila ve pastel tonlarla güller yatak odası dekorasyonu
pembenin tonları ile dizayn edilmiş şık nevresim takımı ve yatak örtüsü modelleri
mor üzerine rengarenk kocaman güllerle bezenmiş şık yatak örtüsü modelleri
kırmızı güllü şık yatak odası yatak örtü ve nevresim trendleri
mavi ve kahve tonlu güllü nevresim takımı modeli

0 yorum:

Yorum Gönder