27 Ocak 2012 Cuma

Modern Salon Takımı ve Sofalar

Evlerini modern stilde dizayn etmek isteyenler için dekoratif salon mobilya koltuk takımları ve sofalarına yer verdiğimiz bu yazımızda oldukça kullanışlı dekoratif ve konforlu salon takımı koltuklardan siz etmek istedim sizlere..
Günümüzde artık stiller oldukça değişti ve ürün çeşitliliği de hat safhada bu modeller arasında modern tasarımlar artık daha fazla ilgi çekiyor,, L tasarımlar artık kullanılmıyordu ama yeni tarz ve görünümleri ile artık çok şık ve modern tasarımlar arasında yerlerini aldı ve beğeni toplamaya da başladı.. Mobilya modelleri arasında bende size fikir versin diye L koltukları da seçtim.
Modeller arasında oval beyaz çok şık bir mobilya örneği de göreceksiniz, çok şık metal ayaklar üzerine oturtulmuş tüm masumiyeti ile bembeyaz oldukça modern ve dekoratif bir köşe olabilir salonlarda..
Yine oval olarak dizayn edilmiş mini tek kişilik yada iki kişilik kullanılabilecek şık dekoratif ve konforlu iki tane model var ki oldukça güzel mobilya örneklerinden sofalar olarak ilgi çekiyor..
Yeşil ile grinin kombinlendiği gri koltuk takımı ise L model ama siz istiyorsanız parçaları ayırıp farklı şekillerde de kullanabilirsiniz..
Kiremit minderle iskelet kısmının beyaz olarak dizayn edildiği oval uzun ve küçük olarak iki parça dizayn edilmiş koltuklar ise farklı ve değişik görüntüsü ile ilgi çekiyor..
şık beyaz L koltuk mobilya tasarımı
oval beyaz koltuk örneği oldukça dekoratif ve şık
büyük kanepe salon mobilyası kiremit ve beyaz renkleri kullanılmış
gri modern ve şık tasarım salon koltuk dizaynları
modern salon mobilyası örnekleri
italyan tasarım şık sofa örneği iki kişilik yada tek kişilik kullanabilirsiniz sevgili koltuğu da denilebilir..
krem modern L koltuk takımı modelleri ayrılıp farklı şekilde de kombinleyebilirsiniz.
krem modern L koltuk takımı modelleri
dekoratif modern salon mobilyası
şık tasarım konforlu salon koltukları
tek kişilik mini sofa tasarımı 

0 yorum:

Yorum Gönder