30 Ocak 2012 Pazartesi

Modern Halı Modelleri

Dekorasyon da zeminde kullanılacak halıların yada döşemelerin önemi büyüktür, halı kullanılmadan önce altındaki döşemenin iyi seçilmiş olması gerekir ki halıyı kullandığımızda dekoratif ve estetik bir görünüm elde edilsin..
Halılarınızı kullanmadan önce bu yüzden zeminini özenle seçin ve mobilyalarınıza ve zemininize göre halılar alıp dizayn edin..
Artık klasik halılar yerine daha dekoratif ve şık modern halılar tercih ediyoruz, sizler için hazırladığım halı ve kilim modelleri arasında çiçek tasarımlı olanları çok beğeneceksiniz..
Soyut ve oymalı farklı az görülmüş modelleri de seveceksiniz, haydi şimdi birlikte modellere bir göz atalım.. 
Beyaz akrilik halının üzerine mürdüm rengi ile desenlendirilmiş kocaman çiçekler oldukça modern ve şık görünüyor.. Soyut desenlerin yer aldığı renkli halıda spor ve modern havası ile oldukça eğlenceli.. Kocaman gül motifleri ile desenlenmiş beyaz halının gülleri siyah ve kırmızı renklerle kombinlenmiş.. Deniz dalgası adını alan halı gerçekten de denizdeki dalgaları anımsatıyor gerek renkleri gerekse deseni ile oldukça da hoş bir model olmuş bende çok beğendim bu halıyı..
Çeşitli şekil aralıkları ile kesilmiş ve farklı bir model oluşturulmuş ince tüylü halıda sık rastlanan bir model olmadığı için ilgi çekebilir.. Kahverengi halı mavi çiçeklerle süslenmiş ve çok şık bir tasarım ortaya çıkmış.. Kren iki ucu oymalı çiçeklerle süslenmiş yine farklı tasarım halı oldukça ilgi çekici..
Yeşil üzerine kocaman kabartma bir gül dizayn edilmiş halıda dikkatlerden kaçmıyor.. Toprak ve sonbahar renklerinin kullanıldığı tüm etrafı oymalı halıda oldukça şık ve modern..
beyaz mor desenli modern halı tasarım 
Çağdaş ve Modern Tasarım  Renkli Halı
Çiçek Motif Modern Halı
deniz dalgası desenli şık halı örnek
farklı beyaz modern halı tasarım
gri siyah modern halı tasarımı
kahverengi mavi çiçekli halı modeli
modern soyut desenli halı modelleri
oymalı kabartmalu krem şık halı tasarım
Retro çiçek desenli halılar
siyah beyaz çiçekli  halı dizaynı
siyah kırmızı güllü halı örneği
Yaprak Motif Halı Zemin
yeşil çiçek kabartmalı halı dizayn

0 yorum:

Yorum Gönder