30 Ocak 2012 Pazartesi

Modern Halı Modelleri

Dekorasyon da zeminde kullanılacak halıların yada döşemelerin önemi büyüktür, halı kullanılmadan önce altındaki döşemenin iyi seçilmiş olması gerekir ki halıyı kullandığımızda dekoratif ve estetik bir görünüm elde edilsin..
Halılarınızı kullanmadan önce bu yüzden zeminini özenle seçin ve mobilyalarınıza ve zemininize göre halılar alıp dizayn edin..
Artık klasik halılar yerine daha dekoratif ve şık modern halılar tercih ediyoruz, sizler için hazırladığım halı ve kilim modelleri arasında çiçek tasarımlı olanları çok beğeneceksiniz..
Soyut ve oymalı farklı az görülmüş modelleri de seveceksiniz, haydi şimdi birlikte modellere bir göz atalım.. 
Beyaz akrilik halının üzerine mürdüm rengi ile desenlendirilmiş kocaman çiçekler oldukça modern ve şık görünüyor.. Soyut desenlerin yer aldığı renkli halıda spor ve modern havası ile oldukça eğlenceli.. Kocaman gül motifleri ile desenlenmiş beyaz halının gülleri siyah ve kırmızı renklerle kombinlenmiş.. Deniz dalgası adını alan halı gerçekten de denizdeki dalgaları anımsatıyor gerek renkleri gerekse deseni ile oldukça da hoş bir model olmuş bende çok beğendim bu halıyı..
Çeşitli şekil aralıkları ile kesilmiş ve farklı bir model oluşturulmuş ince tüylü halıda sık rastlanan bir model olmadığı için ilgi çekebilir.. Kahverengi halı mavi çiçeklerle süslenmiş ve çok şık bir tasarım ortaya çıkmış.. Kren iki ucu oymalı çiçeklerle süslenmiş yine farklı tasarım halı oldukça ilgi çekici..
Yeşil üzerine kocaman kabartma bir gül dizayn edilmiş halıda dikkatlerden kaçmıyor.. Toprak ve sonbahar renklerinin kullanıldığı tüm etrafı oymalı halıda oldukça şık ve modern..
beyaz mor desenli modern halı tasarım 
Çağdaş ve Modern Tasarım  Renkli Halı
Çiçek Motif Modern Halı
deniz dalgası desenli şık halı örnek
farklı beyaz modern halı tasarım
gri siyah modern halı tasarımı
kahverengi mavi çiçekli halı modeli
modern soyut desenli halı modelleri
oymalı kabartmalu krem şık halı tasarım
Retro çiçek desenli halılar
siyah beyaz çiçekli  halı dizaynı
siyah kırmızı güllü halı örneği
Yaprak Motif Halı Zemin
yeşil çiçek kabartmalı halı dizayn

Dekoratif Duvar Ayna Modelleri

Yatak odalarının, antrelerin ve salonların vazgeçilmez aksesuarlarındandır aynalar, konsollarımızın üzerine mutlaka bir ayna koyardık eskiden ama şimdi duvarlarımıza mobilyalarımızın üzerine duvarlarımızı süslemek ve farklı bir boyut kazandırmak için her alanda artık kullanıyoruz.. Klasik ve modern tarzda dizayn edilmiş modelleri yaşam alanlarımızda artık çok moda birer parça olarak dekorasyonlarımızı renklendiriyor.. Aynı zamanda kişiliğimizi de yansıtıyor ve zevkimizi de ortaya koyan en büyük etkenlerden.. Gümüş ve altın yaldız kullanılarak dizayn edilmiş olanlar ise göz dolduruyor..Venedik tarz aynalarda büyük beğeni topluyor.. Birbirinden farklı tasarımlar mevcut, oval, yuvarlak, kare uzun, çerçeveli ve çerçevesiz modeller görebilirsiniz, dekorasyonunuza uygun olanlardan bir tane de siz seçip yaşam alanlarınızı farklılaştırmadan önce sizler için seçtiğim modellere bir göz atıp öyle karar verin demek istiyorum....

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine
 tıklamanız yeterli olacaktır..

Avangarde altın yaldızlı duvar aynası modelleri
dekoratif büyük ayna modeli
Dekoratif Duvar Aynası Çerçevesiz
dekoratif gümüş yaldızlı ayna modelleri
dekoratif güneş şekilli altın yaldızlı duvar aynası
dekoratif modern ayna modelleri
dekoratif siyah altın yaldız süslemeli kare şık ayna
el oyması ve özel motifler ile süslenmiş dekoratif duvar ayna modeli
farklı dizayn ayna örneği
iç dekorasyon farklı ayna örnekleri çerçevesiz 
Lake beyaz üzerine altın yaldızlarla motifli ayna tasarımı 
şık dekoratif ayna örneği
venedik ayna örneği

29 Ocak 2012 Pazar

Duvar Stickerları ve Kırılmaz Dekoratif Ayna Modelleri

Günümüzde oldukça rağbet gören duvar stickerları, dekoratif yeniliklere açık ortamların atmosferini değiştiriyor.. Sadece salonlarınız için değil herhangi bir odanızı neşeli bir hale getirmek için kullanabileceğiniz duvar stickerları ve sticker aynalar oldukça iyi bir fikirler duvarlarınızın havasını değiştirmek için.. Işık ve heyecan verici bu şık tasarımlar oldukça kolay monte edilebilir yani siz kendinizde bu stickerları duvarlarınıza rahatlıklar monte edebilirsiniz, monte edeceğiniz zeminin düz, temiz olması ve nemli olmaması yeterli olacaktır..Arkasında bulunan bandı çıkardığınızda yapışkan olan zemini istediğiniz yere yapıştırın, kolayca temizlenebilir ve kırılmama özelliği vardır, normal aynalara nazaran akrilikten yapıldığı için.. İlginç ve dekoratif duvar çıkartmaları ortama farklı bir boyut kazandıracaktır. İrili ufaklı şekilde dizayn edilmiş bu stickerlar çeşitli şekillerde duvara monte edilebilir, ister yatak odanızda, antrelerinizde, banyo ve çocuk odalarında kullanılmak üzere farklı şekillerde dizayn edilmiştir.. Hatta sadece evinizde kullanmakla sınırlı kalmayıp ofislerinize bile hareket katabilirsiniz, ve artık mağaza duvarlarında bile görülmektedir farklı tasarım ve dizaynları ile pozitif enerji yayıyor..
Gelin şimdi bu aynalar bir göz atalım mı?

Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların üzerine tıklayarak görebilirsiniz..


aynalı duvar stickerları
balık desenli duvar sticker aynalar
dekoratif ayna modelleri
irili ufaklı daire şeklinde sticker ayna modelleri
kalp desenli duvar sticker ayna modelleri
kalp stickers ayna dekorasyonları
kalpli duvar ayna stickerlar
                                     
Kelebek sticker ayna dizayn
modern duvar ayna stickerları
renkli irili ufaklı sticker aynalar

Porselen Swarovski Kristalli Tabak Modelleri

Swarovski Kristalli tasarımlar hayatımızın her alanında karşımızda çıkmaya başladı, en son gördüğüm bir arabanın bu taşlarla bezenmesi ve milyon dolarlara satılması idi, daha da basitinden renkli kristallerle mayokini bile yapıldığını görmüştüm, koltuk takımlarımıza puflarımıza kadar girdi, mutfaklarda ise swarovski taşlarla dizayn edilmiş siyah bir buz dolabı bile gördük ama ben sizlere şık porselen tabaklara uyarlanmış şekli ile göstermek istiyorum..Beyaz porselen tabaklarda o zarif parıltıları ile parlayan altın ve gümüş yaldızlar eşliğinde ki modelleri göstermek istiyorum.. İstemez misiniz özel konuklarınız için hazırladığınız masanıza bu şık porselen ve kristal taşlı tabaklarınız eşlik etsin yada kahvelerinizi içtiğiniz kupa yada fincanlar değerli taşlarla bezeli olsun, biraz pahalı olabilir ama sanıyorum değer.. Edindiğinizde gözünüz gibi koruyacağınız bu şık tabaklara fincanlara kupalara, porselen servis tencerelerine ve tabaklarına bir bakalım mı şimdi! Aşağıdaki bütün fotoğraflarımızın büyük hallerini görebilmek için fotoğrafların herhangi birinin üzerine tıklayarak büyük hallerini görebilirsiniz..
altın yaldız ve kristal taşlarla bezenmiş çok şık bir kahve takım örneği ile masalarınız değerli ve zarif
Gümüş yaldız ve swarovski kristallerle tasarımlanmış şık kahve fincanı modeli
porselen swarovski taşlı servis tabağı örneği
altın yaldızlı ve siyah olarak dizayn edilmiş çok şık bir fincan örneği
zarif çizgileri ve taşları porselen kahve fincanı ve tabağı
porselen swarovski kristalli altın yaldızlı şekerlik modeli
porselen swarovski kristalli servis tencere modelleri
Swarovski Kristalli Kahve Fincanı ve Tabak Modelleri
Zarif beyaz swarovski taşlı beyaz porselen servis tabağı
Swarovski Taşlı Porselen Altın Yaldızlı Tabak Modelleri
Swarovski Taşlı Tabak Takımı Modelleri
şık tasarım altınyaldızlı kristalli tabak takımları

28 Ocak 2012 Cumartesi

Banyo Seramik Mozaik Banyo Dekorasyon Fikirleri

Mozaik seramik ve cam mozaik seramik kullanılarak dizayn edilmiş banyo duvarları ve döşemeleri ve tezgahları etkileyici atmosferi ile banyolardaki havayı değiştiriyor ve farklı bir hava yaratıyor.. Mozaik seramik tasarlanmış bu ürünler banyolarda egzotik, sofistike, yaratıcı, şık ve dekoratif bir dekorasyon ve modernize bir banyo görünümü sunuyor.. Siyah üzerine kırmızı ve gümüş renk düzenlenmiş kalpler mozaik banyo dekorasyonunun en şık ve romantik örneklerini ilk başlında geliyor olsa gerek.. Hayal gücününüzü yüksek tutun çeşitler o kadar fazla ki sizde hayal ettiğiniz şık bir banyo dizayn edin ve keyifli bir banyonun tadını çıkarın, ve dinlenin.. Yeşil seramik karolar oldukça çağdaş görüntüsü ile çok şık ve 2012 ye damgasını vuracak tarzda bir stil ve dekoratif bir model olarak ben çok beğendim, yerde kullanılan karoların renginde duvarda da kullanılmış ve gümüş rengi aynalı seramik mozaiklerle birleştirilmiş ve o çok şık banyo fikri ortaya çıkmış.. Grinin tonlamalarının kullanıldığı lüks şık seramik mozaik modeli ise yine çok cezbedici görünüyor.. kahvenin kullanıldığı mozaik banyoya ahşap vurgu tezgah ve beyaz küvet ve tuvalet eşlik ediyor görünümü çok dekoratif bu örneği de çok beğendim ama bu model ve tasarım biraz klasik bir banyo dekorasyonu olmuş.. Kocaman pembe güllerle dekore edilmiş cam mozaik modeli de oldukça modern bir tasarım fikri.. Siyah kırmızı dizayn edilmiş duvarlar ve yerlerde çok romantik ve hoş bir tasarım daha.. Yine cam seramik bir tezgah örneği var ki beğenmemek mümkün değil..
2012 Mozaik Banyo Modelleri tasarımları dizaynları
Banyo Mozaik Seramik Modelleri gümüş aynalı
çiçek desenli cam mozaik banyo dekorasyonu pembe gül desenli
                                   
kırmızı siyah mozaik modelleri romantik şık çekici
Luks Mozaik Seramik Banyo Tezgahı
Luks Mozaik Seramik Modelleri
Mozaik Seramik Banyo Duvarları kalp  desenli
lüks seramik çini banyo fikirleri
siyah seramik karo modeli
Şık Mozaik Lüks Banyo Dekorasyon İç Tasarım Fikirleri